Reklameartikler

Vi har et stort utvalg firmagaver, julegaver og giveaways til dine ansatte eller kunder. Vi leverer nøytralt eller med logo. Se i katalogene under eller ta direkte kontakt på tlf: 917 88 460:

Hva vi kan skaffe: Skriveredskaper
, tilbehør
 til kontor, reiseartikler
, tilbehør til telefon & data, fritid , friluftsliv, kalendere, vesker, verktøy, lommelykter
, 
ting til hjem, strøartikler, spill
, minnebrikker
, klær, bagger og caps
.

Klikk på linkene under for bladbar-versjons visning.


toppoint-logoHele katalogen: Toppoint – The Collection

Under dette varemerket markedsføres såkalte strøartikler. Her finnes kulepenner, lightere, bærenett, kopper/krus og et utall av ulike strøartikler.Totalt består utvalget av om lag 1000 artikler. Kulepenner er det største produktet, og årlig leverer de ca. 2 millioner penner i flere prisklasser. Priser i katalog for produktene med trykk. Alle priser er eks mva.

 

xd-logoHele katalogen: XD Guide
XD ønsker å være overraskende smart. Ved å ta dagligdagse produkter til et høyere nivå, ved å være unik, skille seg ut av mengden, men til en fornuftig pris. Produkter er kjøkkenartikler, dekor, elektroniske artikler og for reise.

 

sagaform-logoSagaform – Profil
Sagaform er en ledende aktør innenfor utvikling og markedsføring av flere spennende produktkategorier. Det tilbys designprodukter innen kjøkkenartikler, dekorasjon, bar, tekstiler, gaver, grill, piknik og reiseeffekter. Blant de mest suksessfulle artikler som hører inn under Sagaform er EDGE knivserie. Her finnes et stort utvalg av kvalitetskniver som har høstet en høy anerkjennelse blant tusenvis av brukere. Drivkraften i utviklingen hos Sagaform ligger i slagordet ”joyful and innovative gifts”.

 

orrefors-logoOrrefors servise glass
Orrefors Kosta Boda

Her finnes et stort utvalg av fantastiske produkter, hvor Kosta Boda representerer det kunstneriske og fargesterke, og Orrefors står for det mer stilrene og klassiske.
I hovedsak er alle produktene basert på munnblåst krystall, og all produksjon foregår etter tradisjonsrike metoder. Vareutvalget består av komplette glass-serier, serviser og elegante pyntegjenstander. Prismessig finnes produkter på en bred skala, fra rimelige serier til meget kostbare kunstverk. Alle produkter er et resultat av designutvikling fra anerkjente kunstnere som er tilknyttet fabrikkene, og alle produkter leveres i elegante gaveesker. I esken ligger også en presentasjon av kunstneren bak produktet.

 

Profilartikkler
Her finnes alt av profilartikkler til en rimelig penge, USB minnebrikker, hjem og hygge, termoser og termokrus, krus porselen glass, sport og fritid, reise, verktøy, lykter, kontor, elektronikk, penner, strøartikler, skilt emblemer og kalenderartikler.

 

Spesial Design
Innenfor dette konseptet kan vi tilby kule kapser, tøffe luer, myke multiscarf, praktiske belter og behagelige boxershorts med rask levering og lave antall fra Østen.

 

d&j-logoD&J
Her består vareutvalget av et bredt sortiment innen gaveartikler, kjøkkenutstyr, reiseeffekter, piknik/grill, sport/fritid, sommerprodukter og tekstiler til hjemmebruk; håndklær, badekåper, pledd, forklær, duker, sengetøy.

 

d-vice-logoD-vice – Promotional gadgets
Her består vareutvalget av elektroniske produkter, og omfatter USB stick, MP3/MP4 spillere, elektroniske bilderammer, datautstyr, sportsklokker og mye annet innen denne spennende produktkategorien. Her er det gode muligheter med logomerking som bidrar til å styrke bedriftenes profilering.