LAGET AV 100% RESIRKULERT MATERIALE

Avira. More is less

Goldspot-avira-100pros-resirkulert5

LAGET AV 100% RESIRKULERT MATERIALE

Etter vår mening er bruk av flere nye materialer dårlig for miljøet. Og designet vårt skal være så minimalistisk som mulig. Vi strebet etter et så lavt karbonavtrykk som mulig, og utviklet et design som passer til alles livsstil. Derfor er gjenbrukbare Avira-produkter laget av 100 % resirkulerte materialer, som er tredjepartssertifisert. Og alle er intensivt gjenbrukbare. I tillegg passer den minimalistiske designen til alle som er opptatt av en bedre, miljøvennlig verden.

 

Goldspot-avira-100pros-resirkulert

LAGET PÅ EN ANSVARLIG MÅTE

Som en del av vår kontinuerlige innsats for å forbedre arbeidsforholdene i leverandørkjeden, sørger vi for at alle Avira-produktene våre produseres i produksjonsanlegg med en gyldig sosial revisjon i henhold til amfori BSCIs revisjonsrammeverk og etiske retningslinjer. Dette rammeverket opprettholder strenge sosiale standarder i tråd med internasjonale konvensjoner som Verdenserklæringen om menneskerettigheter og Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO).

Goldspot-avira-100pros-resirkulert2

MINIMALT KARBONAVTRYKK

Alle flasker er laget av 100% resirkulerte materialer som er tredjepartssertifisert.

Goldspot-avira-100pros-resirkulert3

 

2% av inntektene donerer vi til water.org, en organisasjon som arbeider for å gjøre finansiering av vann og sanitærforhold rimelig og tilgjengelig for dem som trenger det.

Goldspot-avira-100pros-resirkulert4

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille Avira produkter