Skilt, bannere, messemateriell og bildekor

Goldspot leverer brukervennlige og kostnadseffektive messe- og utstillingsprodukter. I samarbeid med andre internasjonale produsenter kan vi tilby et bortimot komplett program av bærbare og sammenleggbare displayløsninger.

Vi leverer skilt og folie til fasader i alle størrelser. Vi kan levere skilt i alle mulige materialer og størrelser, med og uten lys. Ta kontakt for pris eller mer informasjon!

Bildekor, helfoliering av bil med og uten trykk

Bildekor er en av de billigste måtene å reklamere på i dagens marked og med best treff. Vi hjelper deg gjerne med å dekorere din bil. Vi kan lage alt fra små enkle logoer til å pakke inn bilen helt eller delvis med farge eller print.

Iso Frame Wave, messesystemet som kan
bendes og bøyes til ønsket form

isoframe

ISOFrameWave kan tilpasses enhver messestand etter behov. Alt pakkes raskt og enkelt i transportkasser og settes opp på få minutter uten verktøy. En komplett stand som denne settes opp på ca 30 min og transporteres i to stk transportkasser

Campaign Extra en rimelig, enkel og grei rollup.

campaine-extra

Denne rollupen fra More Expo er et godt alternativ til vår kvalitetskassett BannerUpPlus. Kvaliteten er en del bedre enn de helt rimeligste rollupene på markedet. Vi kan printe på alle typer bannerduker i PVC eller polyester. Vi benytter Scrim banner duk som standard. Ønskes Laminert fotopapir så må vi benytte BannerUp Plus som har en sterkere fjærmekanisme.

Diverser eksempler:
Matte med trykk, brosjyrestativ, lyskasse, living surface, flagg

div-eksempler

Living surface

En spennende og ”levende” 3D nyhet med lyd-effekt som virkelig skaper oppmerksomhet der det behøves. Egne bilder og lydeffekter legges enkelt inn i eller bak ferdige effekter (mange forskjellige). Et lite kamera fanger opp skygger som igjen skaper bevegelser på overflaten.

Gaveartikler

Vi har mange reklameartikler, vi trykker og graverer på produkter.Se oversikt her…

Nettbannere

Vi er behjelpelig med å lage nettbannere ut av deres tema til messemaetriellet
Se noen av våre tidligere arbeider her:
Nettbannere (jpg, gif & Flash)