Reklameartikler
- Strøartikler og firmagaver

Goldspot har spesialisert seg innen lasergravering og merking av reklamegaver og profilartikler. Vi graverer både logo, tekst og navn. Vi skaffer det meste!

Her finner dere våre kataloger med produkteroversikt.
Alle steder hvor det er oppgitt pris, er dette eks. mva.

Klikk på linkene under for bladbar-versjons visning.

 

Toppoint - The Collection
Under dette varemerket markedsføres såkalte strøartikler. 
Her finnes kulepenner, lightere, bærenett, kopper/krus og et utall av ulike strøartikler. 
Totalt består utvalget av om lag 1000 artikler. Kulepenner er det største produktet, og årlig leverer de ca. 2 millioner penner i flere prisklasser. Priser i katalog for produktene med trykk. Alle priser er eks mva.


XD Guide
XD ønsker å være overraskende smart. Ved å ta dagligdagse produkter til et høyere nivå, ved å være unik, skille seg ut av mengden, men til en fornuftig pris. Produkter er kjøkkenartikkler, dekor, elektroniske artikkler og for reise.


Sagaform - Profil
Sagaform - Retail
Sagaform er en ledende aktør innenfor utvikling og markedsføring av flere spennende produktkategorier. Det tilbys designprodukter innen kjøkkenartikler, dekorasjon, bar, tekstiler, gaver, grill, piknik og reiseeffekter. Blant de mest suksessfulle artikler som hører inn under Sagaform er EDGE knivserie. Her finnes et stort utvalg av kvalitetskniver som har høstet en høy anerkjennelse blant tusenvis av brukere. Drivkraften i utviklingen hos Sagaform ligger i slagordet ”joyful and innovative gifts”.


Orrefors Kosta Boda

Her finnes et stort utvalg av fantastiske produkter, hvor Kosta Boda representerer det kunstneriske og fargesterke, og Orrefors står for det mer stilrene og klassiske.
I hovedsak er alle produktene basert på munnblåst krystall, og all produksjon foregår etter tradisjonsrike metoder. 

Vareutvalget består av komplette glass-serier, serviser og elegante pyntegjenstander.
Prismessig finnes produkter på en bred skala, fra rimelige serier til meget kostbare kunstverk.
Alle produkter er et resultat av designutvikling fra anerkjente kunstnere som er tilknyttet fabrikkene, og alle produkter leveres i elegante gaveesker. I esken ligger også en presentasjon av kunstneren bak produktet.


Profilartikkler

Her finnes alt av profilartikkler til en rimelig penge, USB minnebrikker, hjem og hygge, termoser og termokrus, krus porselen glass, sport og fritid, reise, verktøy, lykter, kontor, elektronikk, penner, strøartikler, skilt emblemer og kalenderartikler.
Se også webside for katagorisering


Philips Promotional Range

Her består vareutvalget av elektroniske produkte som docking stasjon, MP3 & MP4 spillere, digitale fotorammer, PC høytalere, hodetelefoner og diverse husartikkler til kjøkken, bad og dekor.


D&J - høst /vinter
Her består vareutvalget av et bredt sortiment innen gaveartikler, kjøkkenutstyr, reiseeffekter, piknik/grill, sport/fritid, sommerprodukter og tekstiler til hjemmebruk; håndklær, badekåper, pledd, forklær, duker, sengetøy.

D-vice - Promotional gadgets
Her består vareutvalget av elektroniske produkter, og omfatter USB stick, MP3/MP4 spillere, elektroniske bilderammer, datautstyr, sportsklokker og mye annet innen denne spennende produktkategorien. Her er det gode muligheter med logomerking som bidrar til å styrke bedriftenes profilering.

DYNAMISKE NETTSIDER/WEBSIDER
Publiseringsløsninger for de som ønsker en komplett nettside med et unikt og moderne design. Meget enkelt å vedlikeholde, styre og legge inn ny informasjon. Les mer...
MESSEUTSTILLING / BANNERE
hoyreboks2
Goldspot leverer brukervennlige og kostnadseffektive messe- og utstillingsprodukter. I samarbeid med andre internasjonale produsenter kan vi tilby et bortimot komplett program av bærbare og sammenleggbare displayløsninger.
Les mer...
orange FOTO / PRODUKTFOTOGRAFERING
Vi tar bilder av ulike produkter til f.eks. bruk i brosjyrer eller på websider. Bildene tas i vårt fotostudio i Oslo, eller hos kunder i Østlandsområdet om ønskelig. Da vi jobber utifra fastsatt timespris, blir dette ofte meget prisgunstig for våre kunder.
Les mer...
TRYKK OG BRODERING PÅ KLÆR
hoyreboks6
Vi trykker og broderer på et stort utvalg klær:
t-shirts, Pique-skjorter, gensere, hettegensere, pen klær, dresser, capser, idrettstøy, fritidstøy, sekker og bagger m.m. og mange forskjellige profileringsartikler. Les mer...

Miljøvennlig! Goldspot ønsker å etterlate seg et mest mulig grønt fotavtrykk. Vi kjører El-bil! Resirkulerer alt.
Bevar naturen med resirkulert papir.

miljotre
bunnboks

grafisk
Grafisk
Design

web
Web
Nettsider

foto
Foto
Produktfoto

trykk
Trykkeri-
tjenester

klaer
Klær
Profilklær

skilt
Skilt / Messe
Bannere

domene
Domene
Webhotell

© Reklamebyrået Goldspot 2010